KURS KLASYFIKATORA GRZYBÓW ŚWIEŻYCH od 17 do 19 maja 2018r


image_pdfimage_print

Informujemy, iż prowadzony jest nabór kandydatów na
KURS KLASYFIKATORA GRZYBÓW ŚWIEŻYCH

zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dn. 17 maja 2011r. w sprawie grzybów dopuszczonych do obrotu lub produkcji przetworów grzybowych, środków spożywczych zawierających grzyby oraz uprawnień
klasyfikatora grzybów i grzyboznawcy
(Dz. U z 2011r. Nr 115 poz. 672)

Kurs odbędzie się w terminie: od 17 do 19 maja 2018r.

Organizator i miejsce kursu:
Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy „Montana”
Grand Tours, Handel-Turystyka, Zbigniew Gray
64-200Wolsztyn, Karpicko ul. Wczasowa 73, woj. wielkopolskie
tel. (68) 347-15-02
fax (tel.) (68) 384-38-51
e-mail: motel@motelmontana.pl

Wymagane wykształcenie: co najmniej gimnazjum (dawne podstawowe)

Czas trwania kursu : 3 dni

Zgłoszenia i informacje dot. kursu:
tel.: (61) 854 48 46 lub 61 854 48 13
e-mail : oddzial.grzyboznawczy@wssepoznan.pl
(w zgłoszeniu należy podać imię i nazwisko kandydata, adres do korespondencji, numer telefonu, adres e-mail)